Právě jsem se vrátila z dokonalého veletrhu plavek v Miami a Cabaně! Oba dva veletrhy byly skvělými událostmi, které nám umožnili se ponořit do nejnovějších trendů a stylů. Přináším vám krátký report z obou akcí:

Místo: Miami Beach Convention Center Datum: 8. až 10. července

Ty syté barvy, inovativní designy a nádherné materiály od různých značek mě nadchly! Super šik jednodílné plavky a bikiny, bylo z čeho vybírat.

Kromě nádherných plavek pro dámy zahrnoval veletrh také kolekce pro muže, a já náhodou vybrala tu nejlepší - podrobnosti přijdou později.

Jedním z nejlepších momentů na veletrhu plavek v Miami bylo setkání s množstvím zajímavých návrhářů na jednom místě, možností s nimi pokecat a diskutovat o naší budoucí spolupráci. Nemůžu se dočkat, až vám příští rok ukážu výsledky.

Zvláštní poděkování pak patří organizátorům za vytvoření tak zábavné a dobře zorganizované události! Už teď se nemůžu dočkat příštího roku na veletrhu.

#MiamiSwimwearFair #Bikini #SwimwearEnthusiast #FashionForward #SwimwearTrends #MiamiBeach #SunSeaAndSand #BeachFashion #SwimwearFestival #SummerVibes #TrendyStyles #BeachBabe #FashionBlogger #BikiniBoutique

24. červen 2023 — Hamza khalid